Wat fijn dat je interesse hebt om dit mooie vak te leren! Of heb je misschien al een basisopleiding gevolgd en wil je jouw werk verder perfectioneren, nieuwe technieken leren en/of de wereld van nail art ontdekken?

Er zijn verschillende manieren om les te volgen, namelijk in de vorm van: duolessen, groepslessen en privétraining.

Voor privétrainingen ben je welkom bij mij in het salon of op verplaatsing bij Alina Hoyo. Er wordt één op één gewerkt. Dit wil zeggen dat je gedurende de les mijn volledige aandacht hebt en je les op maat krijgt. De nadruk ligt op perfectie, wat wil zeggen dat de kwaliteit en niet de kwantiteit het hoofddoel is! Je brengt zelf iemand mee (model) op wiens nagels je zal werken. Het is belangrijk dat deze persoon geen nagelbijter is en niet werkzaam is in de nagelsector. Na de les zal er in sommige gevallen thuis ook nog verder moeten gewerkt worden. Je krijgt 'huiswerk' dat ik a.d.h.v. foto's zal evalueren. Zo kan ik je vooruitgang duidelijk zien, alsook de nodige feedback geven waar verbetering nog mogelijk is. De prijzen van de lessen variëren en hangen af van de lesduur en -inhoud. 

Duolessen (bootcamp):

Klik hier voor meer info.

 

Volgende perfectietrainingen kunnen gevolgd worden:

Klik hier voor meer info.

Het is ook mogelijk om een les volledig op maat en wens te laten samenstellen, bijv. een les bijwerking met een specifieke nail art. Stuur me hiervoor gerust een berichtje en dan bekijken we samen jouw wensen.

De lessen gaan door van maandag tot vrijdag tussen 9u en 17u30.

Enkele resultaten van cursisten:

Maak jouw eigen website met JouwWeb