De nagelwereld staat niet stil! Er bestaan heel veel verschillende behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van mijn aanbod met daarbij een korte uitleg.

 

Gel

Kunstnagels kunnen o.a. opgebouwd, en indien gewenst, verlengd worden met gel. Na de opbouw worden deze volledig strak gevijld en voorbereid om te lakken. Elke behandeling in het salon start met een uitgebreide manicure. Hierbij wordt uiterste zorg besteed aan het verzorgen van de nagelriemen en verwijderen van de dode huidcellen. Deze stap maakt het tevens mogelijk om zo strak en dicht tegen de nagelriemen te lakken. Het zorgt ervoor dat de uitgroei minder snel zichtbaar wordt. Gelnagels dienen tussen de 3 en 4 weken bijgewerkt te worden. Zo blijven de natuurlijke nagels in gezonde staat.

Babyboom

Mogelijkheden

1. Nieuwe set zonder verlenging: het kunstproduct wordt op de natuurlijke nagels en lengte aangebracht.

2. Nieuwe set met verlenging: de natuurlijke nagels worden verlengd met behulp van sjablonen of flexibele tips. Deze behandeling vraagt wat tijd en geduld aangezien er hier nauwkeurig te werk wordt gegaan.

3. Bijwerking ander salon: er zijn heel veel verschillende producten en technieken binnen de wereld van de nagelstyling. Omwille van deze redenen, verwijder ik het aanwezige product en corrigeer de nagels waar nodig. Voor deze behandeling voorzie ik meer tijd dan bij een bijwerking op eigen werk.

Nieuwe set met verlenging

4. Naturel: de nagels worden opgebouwd met een getinte gel (pink, nude, peach) waarbij er na het vijlwerk geen kleur meer aangebracht wordt.

5. Kleur: maak een keus uit mijn héél ruim assortiment kleuren!

6. French: de nagels worden opgebouwd met een getinte gel (pink, nude, peach) en vervolgens gevijld. Met de hand teken ik een witte, gekleurde of glitterboord t.h.v. de top van de nagel.

7. Babyboom: dit wordt ook wel de moderne french genoemd. Hierbij wordt er geen strakke witte boord getekend, maar een vloeiende overgang gecreëerd.

8. Colorboom: een variant van de babyboom, maar dan een gekleurde top die overvloeit in het naturelle gedeelte.

9. Nail art: versieringen plaats ik met plezier, maar dit dient op voorhand (bij het boeken van je afspraak) gemeld te worden. De keus is enorm en veel voorbeelden hiervan zijn aanwezig in het salon. Voor inspiratie verwijs ik alvast naar mijn Instagram en Facebook!

Naturel

Colorboom

Glitterboom

BIAB

Builder In A Bottle is een flexibel bouwproduct in een flesje. Er bestaan verschillende benamingen voor dit product, zoals: Build-a-base, Rubber Base, Gummy Base, enz. Dit is merkgebonden.

Het bestaat in verschillende naturelle tinten: clear, pink, fufu, milky white en nog veel meer. Hiermee wordt het hoofddoel van dit product al deels verklapt. Build-a-base wordt gebruikt voor een natural nail treatment, een term die je misschien eerder gehoord hebt. Deze behandeling start met een uitgebreide manicure om vervolgens de eigen korte natuurlijke nagels te verstevigen. Om de natuurlijke look te behouden, bestaat de Build-a-base in verschillende natuurlijke tinten. Het is een stevig en flexibel product waarmee je een kleine verlenging van ongeveer 2 mm kan uitvoeren.

Wens je toch liever een kleur dan kan je deze perfect bovenop de Build-a-base aanbrengen. Dit product dient tussen de drie tot vier weken bijgewerkt te worden.
Het is ook geschikt om op teennagels aan te brengen. Door de dunheid en flexibiliteit van het product vermijd je druk op de tenen en een knellend gevoel in de schoenen (naarmate de nagels groeien).

Een BIAB-behandeling is heel trendy en geschikt voor iedereen. Het is het ideale product om te plaatsen op korte nagels: tot aan of net voorbij de vingertoppen. Builder Base is ook heel goed voor mensen met dunne en poreuze nagels, maar ook nagelbijters kunnen gebaat zijn met dit product. Er kan een traject opgestart worden met als doel een langer en ‘gezonder’ nagelbed. Bij de laatste doelgroep is het noodzakelijk dat er in de beginfase kort op de bal wordt gespeeld. Het is aan te raden dat de klant in het begin om de twee weken terugkomt voor een bijwerking. Korte nagels groeien sneller en je wil vermijden dat er geprutst of gebeten wordt aan de nagels.

Biab kleur

BIAB natural

BIAB French

BIAB op de teennagels

Deze behandeling is vooral populair wanneer het mooie weer in het land is, dus tijdens de lente- en de zomermaanden. Er zijn uiteraard steeds mensen die het ganse jaar door willen genieten van mooi verzorgde voeten en gelakte teennagels. Deze behandeling start met een esthetische pedicure waarbij de nagels mooi in vorm worden gevijld en dood weefsel t.h.v. de nagelriemen wordt verwijderd. Dit gebeurt aan de hand van een elektronische pedicure en gebruik van het schaartje. Vervolgens verstevig ik de nagels met een flexibele gel, nl. rubber base. Terwijl ik bezig ben, kiest de klant een mooi kleurtje uit om er bovenop te plaatsen. Ik rond de behandeling af met een zachte, lekker geurende en olie om de nagelriemen te verzorgen.

Verzorging

Je kan als persoon zelf ook zorgen dat je nagels in goede staat blijven door dagelijks nagelriemolie te smeren, bij voorkeur voor het slapengaan. Zo kan het product de ganse nacht inwerken. Smeer goed langs de nagelriemen, alsook aan de vrije nagelboord.

Ga zelf nooit aan je kunstnagels vijlen! Zo kan je cruciale steunpunten wegvijlen, waardoor je de bouw aantast en stevigheid verliest. Indien je een breuk hebt, contacteer je styliste om te herstellen. Ga zeker nooit zelf aan de slag door het bijv. vast te kleven met lijm. Dit om bacterie- of schimmelvorming te vermijden!
Indien je wil stoppen met kunstnagels, laat het product door jouw styliste professioneel verwijderen! Zelf kan je te ver vijlen waardoor jouw natuurlijke nagelplaat dunner, rood en gevoelig wordt. Je kan tevens snel wondjes en ontstekingen  veroorzaken.

*Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met de salonregels.